Μαυροτράγανο απο Κρήτη. What?
Ακούει στο όνομα "Μαῦρο". Είναι δημιούργημα του Οινοποιείου "Πατερομιχελάκη" και η εσοδεία είναι του 2018.

Μπορεί η ετικέτα να μη γεμίζει το μάτι, αλλά το περιεχόμενο σε κερδίζει!
Ενα Μαυροτράγανο καλλιεργημένο στην περιοχή της Κισσάμου στα Χανιά.
Αν και το πιο γνωστό ερυθρό της Σαντορίνης, προσαρμόστηκε άριστα στο κρητικό μικροκλίμα.
Μπορούμε να το περιγράψουμε με δύο λέξεις αυτό το κρασί. Ντελικάτο και πλούσιο συνάμα.
Έντονα αρώματα από δαμάσκηνα, βατόμουρα, φρούτα του δάσους, με νότες γλυκών μπαχαρικών να ακολουθούν, με το κακάο να σιγοντάρει. Ενα ξηρό και γεμάτο κρασί, με ζωηρή οξύτητα, βελούδινες τανίνες και μακράς διάρκειας επίγευση.
Το απολαμβάνετε και ως απεριτιφ, με ενα εξαίσιο πούρο της αρεσκείας σας και μια σοκολατένια bitter μπουκιά .
Εναλλακτικά, το εμπλουτίζετε περαιτέρω, με ενα ωραίοτατο μοσχαρισιο rib eye medium rare ψημένο κομμένο σε φίνες λεπτές slices για το απολυτο combo!